Kartof dolması
Tarix: 26.10.2018 | Saat: 10:48:00 | E-mail | Çapa göndər


Sizə fərqli kartof dolmasının reseptini təqdim edirik.

Ərzaqlar:
- 6 ədəd kartof
- qızartmaq üçün duru yağ
- 200 qram az yağlı qıyma
- 2 xörək qaşığı zeytun yağı
- 1 ədəd soğan
- 2 diş sarımsaq
- 1 çay qaşığı pomidor tomatı
- 1 çay qaşığı istiot
- duz

Servis üçün:
- nanə qurusu
- qırmızı istiot

Hazırlanması:
1. Kartofların içini oyun və duru yağda qızardın.
2. Qıymanı, soğanı, sarımsağı və zeytun yağını bir tavanın içində qovurun.
3. Hazırladığınız içliyi kartofların içinə yığın.
4. İçi doldurulmuş kartofları qazana yığaraq üstünə tomat və suyu qarışdıraraq tökün və vam odda bişirin.
5. Hazır olandan sonra üstünə nanə qurusu, azca qırmızı istiot töküb servis edin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.02.2020
‘Kırma tavuk’’ kababı
12.02.2020
Sarayın ləzzətləri: mutancana
11.02.2020
İlan balığından kabab- VİDEO
07.02.2020
’’Testi kebabı’’
04.02.2020
İslim kababı necə hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11453

1 Paşinyanın “tərəqqi” dediyi bank sektoru çökür
2 “Qarabağda Ermənistanin heç biri tarixi irsi yoxdur” mövzusunda konfrans keçirilib
3 Masallı Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısının Təzəkənd kəndi ərazisində səyyar görüş-qəbulu keçirilib
4 Sahibkarlara xidmət sahəsində unikal model
5 “Qan ver! Ürəklər döyünsün!“ devizi altında qanvermə aksiyası keçiriləcək


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info