Badımcan və pendirlə toyuq filesi
Tarix: 28.10.2018 | Saat: 22:04:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 2 badımcan
- 2 toyuq filesi
- 2 pomidor
- 100 qr holland pendiri
- 1-2 diş sarımsaq
- duz, istiot

Hazırlanması:
1. Badımcanı uzun doğrayın, duzlu suda saxlayın, sıxın, bitki yağında hər 2 tərəfdən qızardın.
2. Fileni uzun nazik tikələrə doğrayın, duz və istiot vurun.
3. Formaya badımcan tikələrini düzün, üzərinə fileni qoyun, üzərinə sarımsağı sıxın, yenə badımcanı düzün.
4. Pomidorların nazik dairələr formasında doğrayın, badımcanın üzərinə qoyun.
5. 180 C qədər qızdırılmış sobada 25 dəqiqə bişirin, sonra formanı çıxardın , sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin, yenə sobaya qoyun və 15 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
26.01.2020
Milli mətbəx nümunələrimizdən fəsəlinin hazırlanma qaydası
24.01.2020
Ev şəraitində Nutellanın hazırlanması
18.01.2020
Türkiyə mətbəxindən “ Arnavut plovu“ -VIDEO
15.01.2020
Qaraciyər paşteti
15.01.2020
“Zərdə” şirniyyatı necə hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11440

1 Çalışacağıq ki, futbol pərəstişkarları məmnun qalsınlar
2 Turizm şirkətlərinə mülki məsuliyyət sığortası tətbiq ediləcək
3 Ermənistanda sosial narazılıq artır: fermerlərin kütləvi mitinqi bütün ölkəyə yayılır
4 ABŞ “doğum turizmi”nə qarşı mübarizə aparmaq qərarına gəlib
5 Ehsan Zahidov: “Salyanda polisin qıza təcavüz etməsi barədə məlumat tamamilə əsassız və uydurmadır“


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info