Düyülü toyuq dolması
Tarix: 15.11.2018 | Saat: 09:41:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 su st düyü
4 parça toyuğun döş əti
2 su st su
yarım quru soğan
40 qram fıstıq
yarım çay st reyhan
bir çimdik zərdəçal
sürtgəcdən keçirilmiş muskat (kiçik hindistan qozu)
istiot
1 y/q zeytun yağı
yarım ç/q kərə yağı

Hazırlanması:

Toyuq ətlərini ortadan ikiyə bölün və ət döyəci ilə döyün. Zeytun yağını və kərə yağını tavada isidin. Üzərinə doğranmış soğanı və fıstıqları əlavə edərək qızardın. Düyünü əlavə etdikdən sonra qarışdırmağa davam edin.
Bütün ədviyyatları əlavə edin. Düyü suyunu çəkdikdən sonra reyhanları üstünə sərib soyumağa qoyun. Naziklənmiş toyuq ətlərinin içinə düyülü qarışımı qoyub dolma kimi bükün. Daha sonra sobanı 180 dərəcə isidin. Alminium kağız sərilmiş listə yerləşdirib yarısına qədər su doldurun. 30 dəqiqə bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.09.2019
Balqabaq çiçəyi dolması
18.09.2019
Türkiyə paxlavası necə hazırlanır?
17.09.2019
Quzu ətli səbzəli güvəc necә hazırlanır?
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10897

1 Müəllimlərin təkmilləşdirilməsi üçün təlimlər keçiriləcək
2 В Великобритании перешли на систему образования СССР
3 “Bəzi belarus tələbə qızlar artıq Azərbaycana gəlin köçməyə hazırlaşırlar”
4 Vilayət Eyvazov sərəncamda olan rəisə vəzifə verdi
5 Krasnoyarskdakı “Odlar Yurdu“ xalq mahnı və rəqs ansamblı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info