Türk mətbəxindən “ Humus“
Tarix: 18.11.2018 | Saat: 11:31:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 su st gecədən isladılmış noxud
yarım su st tahini (küncüt pastası)
2 y/q zeytun yağı
1 diş sarımsaq
yarım limon suyu
yarım st su
duz

Hazırlanması:

Noxudları yumşalana qədər qaynadın.
Digər ərzaqları əlavə edin. Daha sonra servis qabına alıb servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
23.05.2019
Göbələkli kartof qızartması
08.05.2019
Buğlama
30.04.2019
Balqabaqlı qutab
25.04.2019
Gürcü xəngəli
19.04.2019
İtalyan üsulu makaron

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10785

1 “İş yerlərində təhlükəsiz əmək şəraiti yaratmaq lazımdır”
2 General-mayor Tərlan bəy Əliyarbəyovun nəvəsi: “Babam öz istedadını milli hərbi kadrların yetişməsinə sərf edib”
3 Üç müharibə iştirakçısı olan general-mayor
4 Oqtay Zülfüqarovun uşaq mahnıları müasir aranjemanda səslənəcək
5 Şuranın dəstəyilə 13 saylı orta məktəbdə “Diaspor dərsi” keçirilib


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info