Noxud və qoyun əti ilə sadə və dadlı sup
Tarix: 05.12.2018 | Saat: 09:01:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkib:
- 800 qr qoyun əti
- 200 qr noxud
- 2 pomidor
- 3 kartof
- 1 soğan
- 2 x.q. tomat
- duz, istiot
- zövqə görə göyərti

Hazırlanması:
1. Noxudu axşamdan suda isladın.
2. Əti 1 saat bişirin, noxud əlavə edin, təxminən 30 dəqiqə bişirin.
3. Əti bulyondan çıxardın, tikələrə doğrayın, bulyona salın.
4. Soğanı xırda doğrayın, yağda yumşalana qədər qızardın.
5. Pomidoru xırda doğrayın, soğana əlavə edin, qızardın.
6. Tomat əlavə edin, qarışdırın, 1-2 dəqiqə vam odda qızardın.
7. Bulyona kub şəklində doğranmış kartof, duz, istiot əlavə edin, kartof yumşalana qədər bişirin.
8. Soğanla pomidoru əlavə edin, kartof hazır olana qədər bişirin.
9. Masaya verəndə üzərinə istənilən göyərti səpin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
24.05.2019
Adi kələmdən yay salatı
23.05.2019
Göbələkli kartof qızartması
08.05.2019
Buğlama
30.04.2019
Balqabaqlı qutab
25.04.2019
Gürcü xəngəli

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10788

1 Üç müharibə iştirakçısı olan general-mayor
2 Oqtay Zülfüqarovun uşaq mahnıları müasir aranjemanda səslənəcək
3 “İrəvan quberniyasına aid arxiv materiallarını oxuduqca hiss edirsən ki, buralar döğma torpaqlardır”
4 Erməni əsilli gimnast: Mxitaryanın yerində olsaydım, komandamla birgə Bakıya gələrdim
5 Vahid Rzayev:”Səhər gördük ki, ermənilər arxiv sənədində özlərinə sərf etməyən hissəni qayçı ilə kəsiblər”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info