Noxud və qoyun əti ilə sadə və dadlı sup
Tarix: 05.12.2018 | Saat: 09:01:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkib:
- 800 qr qoyun əti
- 200 qr noxud
- 2 pomidor
- 3 kartof
- 1 soğan
- 2 x.q. tomat
- duz, istiot
- zövqə görə göyərti

Hazırlanması:
1. Noxudu axşamdan suda isladın.
2. Əti 1 saat bişirin, noxud əlavə edin, təxminən 30 dəqiqə bişirin.
3. Əti bulyondan çıxardın, tikələrə doğrayın, bulyona salın.
4. Soğanı xırda doğrayın, yağda yumşalana qədər qızardın.
5. Pomidoru xırda doğrayın, soğana əlavə edin, qızardın.
6. Tomat əlavə edin, qarışdırın, 1-2 dəqiqə vam odda qızardın.
7. Bulyona kub şəklində doğranmış kartof, duz, istiot əlavə edin, kartof yumşalana qədər bişirin.
8. Soğanla pomidoru əlavə edin, kartof hazır olana qədər bişirin.
9. Masaya verəndə üzərinə istənilən göyərti səpin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
12.02.2019
Kələm qovurması
31.01.2019
Balıqlı plov
22.01.2019
Pendir içlikli kotlet
21.01.2019
Kartof dolması
13.01.2019
Blinçik

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10603

1 “Gürcüstanda yaşayan gürcü və azərbaycanlı gənclərin mütəmadi görüşlər keçirməsi vacib şərtdir”
2 Milli qəhrəmanlara və şəxsiyyətlərə hücum savaşın tərkib hissəsidir
3 “Vzqlyad.ru”: “Nazarbayev və Əliyev türk-islam dünyasının lideri roluna ən aktiv iddiaçılardır”
4 “Əsas oxucu kütləsi sayılan gənclər bu gün internet mediaya daha çox üstünlük verirlər”
5 Qabaqcıl texnologiyalar dövründə ənənəvi və internet medianın inkişafı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info