Tas kababı
Tarix: 11.12.2018 | Saat: 10:17:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1 kilo quşbaşı dana əti
1 y/q günəbaxan yağı
1 y/q kərə yağı
3 diş sarımsaq
1 qaşıq tomat pastası
3 su st isti su
1 ç/q duz
2 ədəd kartof

Hazırlanması:
Əti qazanın içinə ataraq yumşalana qədər bişirin. Daha sonra kərə yağını və tomat pastasını qovurun.
Bişən ətləri də içinə ataraq bir müddət qovurun. Bunun ardınca ətlərin üzərinə suyu tökün və bu formada bişirin.
Yemək bişərkən kartofları nazik formada doğrayın və yağda qızardın. Tas kababı bişəndə kartofla servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.09.2019
Balqabaq çiçəyi dolması
18.09.2019
Türkiyə paxlavası necə hazırlanır?
17.09.2019
Quzu ətli səbzəli güvəc necә hazırlanır?
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10897

1 Müəllimlərin təkmilləşdirilməsi üçün təlimlər keçiriləcək
2 В Великобритании перешли на систему образования СССР
3 “Bəzi belarus tələbə qızlar artıq Azərbaycana gəlin köçməyə hazırlaşırlar”
4 Vilayət Eyvazov sərəncamda olan rəisə vəzifə verdi
5 Krasnoyarskdakı “Odlar Yurdu“ xalq mahnı və rəqs ansamblı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info