Tas kababı
Tarix: 11.12.2018 | Saat: 10:17:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1 kilo quşbaşı dana əti
1 y/q günəbaxan yağı
1 y/q kərə yağı
3 diş sarımsaq
1 qaşıq tomat pastası
3 su st isti su
1 ç/q duz
2 ədəd kartof

Hazırlanması:
Əti qazanın içinə ataraq yumşalana qədər bişirin. Daha sonra kərə yağını və tomat pastasını qovurun.
Bişən ətləri də içinə ataraq bir müddət qovurun. Bunun ardınca ətlərin üzərinə suyu tökün və bu formada bişirin.
Yemək bişərkən kartofları nazik formada doğrayın və yağda qızardın. Tas kababı bişəndə kartofla servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.02.2020
‘Kırma tavuk’’ kababı
12.02.2020
Sarayın ləzzətləri: mutancana
11.02.2020
İlan balığından kabab- VİDEO
07.02.2020
’’Testi kebabı’’
04.02.2020
İslim kababı necə hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11453

1 Paşinyanın “tərəqqi” dediyi bank sektoru çökür
2 “Qarabağda Ermənistanin heç biri tarixi irsi yoxdur” mövzusunda konfrans keçirilib
3 Masallı Rayon İcra Hakimiyyətinin başçısının Təzəkənd kəndi ərazisində səyyar görüş-qəbulu keçirilib
4 Sahibkarlara xidmət sahəsində unikal model
5 “Qan ver! Ürəklər döyünsün!“ devizi altında qanvermə aksiyası keçiriləcək


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info