Heyva və qara gavalı ilə toyuq
Tarix: 31.12.2018 | Saat: 14:53:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- toyuq (1-1,2 kq)
- 2 iri heyva
- 8-9 iri qara gavalı qurusu
- duz, istiot, kəklikotu

Hazırlanması:
Toyuğu yuyun, doğrayın, duz, istiot, bir az kəklikotu, zövqə görə digər ədviyyatları vurun, qarışdırın, 40 dəqiqə saxlayın.
Qara gavalı və heyvanı tikələrə doğrayın.
Hamısını soba paketinə qoyun, bir az qarışdırın.
Paketi bağlayın, bir neçə yerdən deşin, tavaya qoyun.
Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, toyuğu 45-60 dəqiqə bişirin.
Toyuğu kartof, düyü və yabaşqa qarnirlə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.09.2019
Balqabaq çiçəyi dolması
18.09.2019
Türkiyə paxlavası necə hazırlanır?
17.09.2019
Quzu ətli səbzəli güvəc necә hazırlanır?
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10897

1 Müəllimlərin təkmilləşdirilməsi üçün təlimlər keçiriləcək
2 В Великобритании перешли на систему образования СССР
3 “Bəzi belarus tələbə qızlar artıq Azərbaycana gəlin köçməyə hazırlaşırlar”
4 Vilayət Eyvazov sərəncamda olan rəisə vəzifə verdi
5 Krasnoyarskdakı “Odlar Yurdu“ xalq mahnı və rəqs ansamblı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info