Balıqlı plov
Tarix: 31.01.2019 | Saat: 10:23:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:

2 ədəd levrek balığı
2 su st düyü
1 çay st zeytun yağı
1/2 ç/q darçın
2 ç/q duz


Hazırlanması

Balıqları yaxşıca təmizləyib, xəfif duzlayın. Daha sonra qazanın içinə zeytun yağı əlavə edib xəfif qızardın. Ardınca darçın, duz və suyu da əlavə edərək qaynamağını gözləyin.
Qaynayan suyun içinə yuyulmuş düyüləriəlavə edin. Düyünün üstünə balıqları da qoyaraq ağzını bağlayın.
Tamamilə suyunu çəkdikdən sonra qazın altını söndürüb dəm almağa qoyun. Sonra servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
25.04.2019
Gürcü xəngəli
19.04.2019
İtalyan üsulu makaron
10.04.2019
Asan hazırlanan kurabiyə
06.04.2019
Bulqurlu sulu küftə
03.04.2019
Nar şirəsi ilə qoyun əti. Sadə və dadlı!

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10759

1 Tarixin ibrət dərsləri...
2 Artıq bəzi sözlər yeni qaydalar əsasında yazılmalıdır
3 Gülnar Səmanın kitabının təqdimatı keçiriləcək
4 “Azərbaycan dilinin Orfoqrafiya Normaları” təsdiq edilib
5 “Israel Hayom” qəzeti: “Azərbaycan müqəddəs Odlar Yurdudur”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info