Balıqlı plov
Tarix: 31.01.2019 | Saat: 10:23:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:

2 ədəd levrek balığı
2 su st düyü
1 çay st zeytun yağı
1/2 ç/q darçın
2 ç/q duz


Hazırlanması

Balıqları yaxşıca təmizləyib, xəfif duzlayın. Daha sonra qazanın içinə zeytun yağı əlavə edib xəfif qızardın. Ardınca darçın, duz və suyu da əlavə edərək qaynamağını gözləyin.
Qaynayan suyun içinə yuyulmuş düyüləriəlavə edin. Düyünün üstünə balıqları da qoyaraq ağzını bağlayın.
Tamamilə suyunu çəkdikdən sonra qazın altını söndürüb dəm almağa qoyun. Sonra servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
12.02.2020
Sarayın ləzzətləri: mutancana
11.02.2020
İlan balığından kabab- VİDEO
07.02.2020
’’Testi kebabı’’
04.02.2020
İslim kababı necə hazırlanır?
29.01.2020
Sarayın ləzzətləri: rokalı Uludağ kababı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11451

1 “Dövlət dəstəyi sahibkarlığın inkişafında önəmli rol oynayır”
2 “İspaniya mediasında tez-tez Azərbaycan haqqında məlumat verilməsi bizə qürur verir”
3 “Paşinyan dövləti idarə etmək iqtidarında deyil”
4 Azərbaycan sağlamlıq turizmi Estoniyada təqdim olunub
5 Professor Rauf Sultanov: “Ölkədə ekoloji vəziyyətlə bağlı geniş layihələr həyata keçirilir”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info