Balıqlı plov
Tarix: 31.01.2019 | Saat: 10:23:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:

2 ədəd levrek balığı
2 su st düyü
1 çay st zeytun yağı
1/2 ç/q darçın
2 ç/q duz


Hazırlanması

Balıqları yaxşıca təmizləyib, xəfif duzlayın. Daha sonra qazanın içinə zeytun yağı əlavə edib xəfif qızardın. Ardınca darçın, duz və suyu da əlavə edərək qaynamağını gözləyin.
Qaynayan suyun içinə yuyulmuş düyüləriəlavə edin. Düyünün üstünə balıqları da qoyaraq ağzını bağlayın.
Tamamilə suyunu çəkdikdən sonra qazın altını söndürüb dəm almağa qoyun. Sonra servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
20.10.2019
İris konfetinin hazırlanması
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10923

1 Mitinqi yox, Türk Şurasının nailiyyətini təbliğ edin...
2 “Polşada yeni müstəvidə və daha innovativ fəaliyyətə başlayırıq”
3 Prezident: Gələn ilin büdcəsi həm sosial, həm investisiya yönümlü olmalıdır
4 Gələn il əmək pensiyaları bir daha artırılacaq
5 70 saylı Masallı şəhər və 71 saylı Masallı kənd seçki dairələrində seminarlar keçirilib


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info