Balıqlı plov
Tarix: 31.01.2019 | Saat: 10:23:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:

2 ədəd levrek balığı
2 su st düyü
1 çay st zeytun yağı
1/2 ç/q darçın
2 ç/q duz


Hazırlanması

Balıqları yaxşıca təmizləyib, xəfif duzlayın. Daha sonra qazanın içinə zeytun yağı əlavə edib xəfif qızardın. Ardınca darçın, duz və suyu da əlavə edərək qaynamağını gözləyin.
Qaynayan suyun içinə yuyulmuş düyüləriəlavə edin. Düyünün üstünə balıqları da qoyaraq ağzını bağlayın.
Tamamilə suyunu çəkdikdən sonra qazın altını söndürüb dəm almağa qoyun. Sonra servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
12.02.2019
Kələm qovurması
22.01.2019
Pendir içlikli kotlet
21.01.2019
Kartof dolması
13.01.2019
Blinçik
09.01.2019
Kartof dolması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10602

1 “Gürcüstanda yaşayan gürcü və azərbaycanlı gənclərin mütəmadi görüşlər keçirməsi vacib şərtdir”
2 Milli qəhrəmanlara və şəxsiyyətlərə hücum savaşın tərkib hissəsidir
3 “Vzqlyad.ru”: “Nazarbayev və Əliyev türk-islam dünyasının lideri roluna ən aktiv iddiaçılardır”
4 “Əsas oxucu kütləsi sayılan gənclər bu gün internet mediaya daha çox üstünlük verirlər”
5 Qabaqcıl texnologiyalar dövründə ənənəvi və internet medianın inkişafı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info